Eskişehir Perşembe Sohbetleri

Eskişehir Perşembe Sohbetleri

Konferans: Üretim ve Üretim İçin Eğitim

Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin katıldığı “Üretim ve Üretim İçin Eğitim” konulu konferans düzenlendi.

 

Konferans: Anadolu’da Türk Mührü: Ahlat

Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nakış Karamağaralı’nın katıldığı “Anadolu’da Türk Mührü: Ahlat” konulu konferans düzenlendi.

 

Konferans: Türkiye’de Çok Partili Hayat ve Demokrat Parti’nin Doğuşu

Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhan Yücel’in katıldığı “Türkiye’de Çok Partili Hayat ve Demokrat Parti’nin Doğuşu” konulu konferans düzenlendi.

 

Konferans: Putin’in Yeni Anayasası-Yeni Rusya Çarlığı

Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Sekreteri Av. Namık Kemal Bayar’ın katıldığı “Putin’in Yeni Anayasası-Yeni Rusya Çarlığı” konulu konferans düzenlendi.

 

Konferans: Selçuklular ve Beylikler döneminde Anadolu’da Kültür ve Medeniyet

Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Erkan Göksu’nun katıldığı “Selçuklular ve Beylikler döneminde Anadolu’da Kültür ve Medeniyet” konulu konferans düzenlendi.

 

Konferans: Darürrahat (Rahat Ülke) Müslümanları ve Ütopik Eğilimler

Eskişehir Perşembe Sohbetleri kapsamında, konuşmacı olarak ESOGÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Kağan Şakacı’nın katıldığı “Darürrahat (Rahat Ülke) Müslümanları ve Ütopik Eğilimler” konulu konferans düzenlendi.