Herkes İçin Felsefe Sertifika Programı

Herkes İçin Felsefe Sertifika Programı

Türk Ocağı Sanat Edebiyat Kurulu olarak istedik ki; Cumhuriyet’imizin 100. Yılında gençlerimizi mesleki hayatlarında destekleyelim. Bu fikirden yola çıkarak Çocuklarla ve Topluluklarla Felsefe kolaylaştırıcılığı için bir sertifika programı hazırladık. Adına da Herkes İçin Felsefe dedik. 
Birlikte Eleştirel, 
    Yaratıcı, 
    İşbirlikçi, 
    Özenli düşünmenin yollarını arayacağız. Düşüncelerimizi mantıklı gerekçelendirmeyi, safsatalardan uzak, ilkeli düşünmeyi öğreneceğiz. İfade biçimimizi geliştirecek, kavramlara farklı açılardan bakarak düşünce dünyamızı genişleteceğiz.   
 
Çok değerli eğitimcilerimiz, öğretim üyesi hocalarımız, yazarlarımız sizlere gönüllü eğitim vermeyi kabul ettiler. P4C uzmanı arkadaşlarımız uygulamalı bölümler için desteklerini esirgemediler. Ortaya, gençlerimiz meslek hayatına atıldıklarında bileklerinde bir altın bilezik değerinde olacak bu sertifika programı çıktı. 
Eğitimimiz 16 Ekim’de başlayacak her pazartesi ve her çarşamba akşamı saat 20:30-23:30 arasında çevrim içi olarak devam edecektir. Kaydolmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız, transkriptleriyle birlikte herkesicinfelsefe2023@gmail.com adresine kendilerini tanıtan bir e-posta gönderebilirler. 
Eğitimlerimize katılmak isteyen gelir sahibi yetişkinler varsa, onları da ocağımıza yapacakları bir miktar bağış karşılığında programımıza kabul edebiliriz. Böylece gençlere hizmetimize de bir katkı sağlamış olacaklardır. herkesicinfelsefe2023@gmail.com adresine sizler de kendinizi tanıtan bir e-posta gönderebilirsiniz.  
Kayıt için 13 Ekim 2023 son tarihtir ve kontenjanımız sınırlıdır.  
Bu yüzden acele etmenizi tavsiye ederiz.