Türk Ocakları Çatısında Oluşturulacak Arama ve Kurtarma Ekibinde Görev Almak İsteyenlere Duyurulur

Türk Ocakları Çatısında Oluşturulacak Arama ve Kurtarma Ekibinde Görev Almak İsteyenlere Duyurulur

Aziz Ocaklılar,

Üst üste yaşadığımız felaketler, özellikle 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde Türk Ocakları Derneği, Şubeleriyle birlikte üzerine düşen görev ve sorumluluklarını yerine getirmiş, deprem bölgesinde yardımlarda bulunmuştur. 

Ancak, Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak yapmış olduğumuz genel değerlendirme toplantısında Arama Kurtarma Ekibimizin eksik olduğu, camia olarak böyle bir ekip oluşturma potansiyelimizin fazlasıyla bulunduğu kanaatine varılmıştır.  
 
AFAD bünyesinde yetkili kişilerle görüşülmüş ve gecikmeksizin Arama-Kurtarma Ekibi oluşturma kararı alınmıştır.

İsteyen şubeler nezdinde 8 kişilik Temel Arama ve Kurtarma Ekibi, Genel Merkez nezdinde 50 kişilik Orta Seviye Arama ve Kurtarma Ekibi oluşturmaya, AFAD ile akreditasyonu Genel Merkez bünyesinde yapmaya, en kısa zamanda eğitimlere başlanmaya karar verilmiş. İş ve işlemleri yürütmek üzere de Leyla SARISOY görevlendirilmiştir.

Türk Ocakları Arama ve Kurtarma Ekibinde görev almak isteyen üyelerin (EK:1-Gönüllüde aranan şartlar ve istenen belgeleri de ekleyerek) 27/03/2023 tarihine kadar müracaatlarını aşağıda belirtilen e-posta adresine yapmaları gerekmektedir. 

Müracaatlar sonrasında yapılacak öngörüşümeler neticesinde ekipler belirlenecektir.  07/03/2023

                                                     Türk Ocakları Genel Merkezi

İletişim:
E-Posta : av.leylasarisoy@hotmail.com
GSM    : 0 543 306 93 99

 

Başvuruda aranılan özellikler için tıklayınız...